Nails & more

acryl:

Onze vakkundige medewerkers kunnen prachtige acrylnagels voor u zetten. Kiest u voor een effen kleur, meerdere kleuren of misschien wel een diamantje of patroontje? Bij ons kan het.


Solar:

Solar nagels zijn even dun als flexibel en sterk. Deze populaire kunstnagels hebben een mooie, natuurlijk ogende glans. Na het plaatsen van Solar nagels is het niet meer nodig om nagellak of airbrush te gebruiken. Solar nagels worden op dezelfde wijze gezet als acryl. Het verschil tussen Solar en Acryl is de kwaliteit. Daarnaast verkleuren Solar nagels niet. Werkt u bijvoorbeeld bij een zonnebankstudio? Dan zijn Solar nagels ideaal voor u. Ook bij mensen die roken of naar een warm land, naar het strand en in zee gaan zwemmen verkleurt Solar niet.


Babyboom:

Babyboom nagels hebben vergeleken met de originele French manicure geen scherpe scheiding tussen het nagelbed en de (witte) vrije rand. Er is dus geen scherpe smile line aanwezig. Bij de Babyboom techniek laat je de kleur van het nagelbed en de vrije rand in elkaar overlopen. Je krijgt hierdoor een heel natuurijk effect. Ook Babyboom nagels kun je creƫren met gel, acryl of gel-nagellak.


Manicure:

Bij Ashley nagelstudio zorgen wij ervoor dat je mooie, verzorgde handen en nagels krijgt en behoud. Onze manicure behandeling is een complete verzorging van handen, nagelriemen en nagels. De manicure behandeling bestaat uit diverse handelingen. We besteden hierbij aandacht aan de nagelriemen en de huid op uw handen. Ruwe plekjes en kloofjes worden uitstekend verzorgd en dode huid en velletjes worden verwijderd.


Pedicure:

Onze spa pedicure is een weldadige ontspanning voor het hele lichaam. Terwijl u achterover leunt in een massagestoel die uw hele lichaam heerlijk masseert, worden uw voeten geweekt in een whirlpool. Daarna worden uw teennagels geknipt, gevijld en uw nagelriemen behandeld. Het overtollige eelt wordt verwijderd. Tot slot, geven we u een heerlijke ontspannende massage van beide benen en voeten.